Putovati svijetom i zarađivati? I to je moguće! Svjetski stručnjaci na LEAP Summitu reći će ti kako!

Putovati svijetom i zarađivati? I to je moguće!  Svjetski stručnjaci na LEAP Summitu reći će ti kako!

Četvrti po redu LEAP Summit održat će se od 29. do 30. ožujka u Plaza Event Centru u Zagrebu, a ove godine će okupiti čak 80 predavača iz 23 zemlje i posjetitelje iz 40 zemalja širom svijeta. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta konferencije. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici i rezervirajte svoju ulaznicu već danas.

Budi drukčija u svijetu gdje su svi isti

Sinead Burke rođena je kao patuljak, ali to ju nije spriječilo da se bavi onim čime želi: podučavanjem djece. Kao borac za osobe s invaliditetom i zagovornik raznolikosti drži govore na konferencijama po cijelome svijetu, a ove godine posjećuje Hrvatsku i dolazi na LEAP Summit konferenciju. Osim u svoj rad, veliki je zaljubljenik i u modu i piše kolumne za ugledne i uspješne medije poput Voguea ili NY Timesa.

Svijet bilježi rapidan porast digitalnih nomada

Broj digitalnih nomada u svijetu rapidno raste. Svjetski poznati digitalni nomad Mark van der Heijden proputovao je u zadnjih nekoliko godina više od 27 zemalja radeći digitalne poslove za čak 32 poduzeća. U 2016 godini pokrenuo je poznatu platformu Wanderbrief za digitalne nomade.

Uspješno poduzetništvo kroz ples

Debra Guinta poduzetnica je koja je spojila ljubav prema plesu sa željom da pomogne mladima. Kroz tečajeve u školama u Chicagu uz pomoć plesa potiče mlade na razvoj samosvijesti, hrabrosti i povezanosti.

Digitalna transformacija će potpuno promijeniti svijet

Digitalne tehnologije konstantno mijenjaju današnji svijet, a veliki izazovi tek dolaze. Terence Mauri globalni je stručnjak za digitalnu disrupciju i autor svjetski poznatog bestsellera kojega je Sveučilište Harvard proglasilo „game-changerom“.

 LEAP Summit kao središte intelektualaca

Fokus LEAP Summit konferencije su multidisciplinarne teme koje se bave modernim trendovima, inovacijama, poduzetništvom, digitalnim tehnologijama i različitim inspirativnim temama. Kroz multidisciplinarni pristup LEAP okuplja  sudionike iz različitih zemalja svijeta te iz različitih industrija kako bi zajedno razmijenili znanje i raspravili o aktualnim trendovima i izazovima u svijetu.

Poslovni networking za poduzetnike

Uz bogat program, na konferenciji će se održati i poslovni networking za poduzetnike. Budući da na LEAP Summit u Zagreb dolaze poduzetnici iz više od 40 zemalja svijeta, networking program je formiran kako bi svim sudionicima osigurao kvalitetne poslovne kontakte koji će im pomoći u razvoju poslovanja i otvoriti mogućnosti za izvoz i nove suradnje.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno partnerstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj te je besplatna za sudjelovanje. Prijave su otvorene do 20. ožujka, a više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.